ליסינג | ליסינג פרטי | ליסינג מימוני | ליסינג תפעולי
מכירת רכב מליסינג  עמוד בית ליסינג תפעולי ליסינג פרטי רכב יד ראשונה מבצע רכב שירות לקוחות אודותינו דרושים מכירת רכב ליסינג
הגיעו לאחרונה
רנו - קנגו אוטנטיק בנ
שנת  2008
נפח מנוע  1600 סמ"ק
מידע נוסף »

יונדאי - INSPIRE I 30 או
שנת  2008
נפח מנוע  1600 סמ"ק
מידע נוסף »

רנו - מגאן ביזנס 4ד 6
שנת  2008
נפח מנוע  1600 סמ"ק
מידע נוסף »

רנו - מגאן ביזנס 4ד 6
שנת  2008
נפח מנוע  1600 סמ"ק
מידע נוסף »

Click to send this page to a colleagueשלח לחבר
Click to print this pageהדפס עמוד

 

מכוניות סוזוקי רכב יד ראשונה


מכירה - יד ראשונה, טרייד - אין, מימון

 

 

                                            מכוניות Suzuki רכב יד ראשונה

 

ההיסטוריה של סוזוקי Suzuki

מי שהיה כאן בשנות השבעים והשמונים ודאי זוכר ויודע ש"סוזוקי" היה חלומו הרטוב של כל נער. הסיבה לכך היא שסוזוקי ייצרה פעם בעיקר אופנועים, עובדה הקושרת אותה עם מהירות גבוהה ותאוצה. ואכן, כאשר סוזוקי היפנית החלה לייצר מכוניות, הן היו בעלות מנועים מרשימים גם אם היו קטנות. הן היו קטנות כדי שנוהגיה יוכלו למצוא חניה בנוף האורבני הסואן של יפן ושל ערים אחרות בעולם. חדשנותה של סוזוקי הרעישה לא פחות ממנועי האופנועים בשכונה. סוזוקי היא תעשיינית גדולה (1.8 מיליון מכוניות בשנה) ובעלת גאווה טכנולוגית, שפיתחה טרקטורונים עם ארבעה גלגלים, רכבי שטח קטנים ומנועי סירות. ב-1988 סוזוקי הציגה רכב עם תפיסה חדשה: גם רכב שטח וגם מאובזר כמכונית משפחתית. "אוּפּס" אמרו כל שאר היצרנים ומאז היה רכב הפנאי לתופעה המהווה סיבה ליהנות מרכב שטח גם בעיר.

 

לצפייה בדגמי סוזוקי באמצעות מנוע החיפוש של אופרייט ליס

 

דגמי סוזוקי באופרייט ליס

סוזוקי גרנד ויטרה Grand Vitara  2  Suzuki

הג'יפ 4X4  שחבר שני עולמות לאחד בהיותו גם בעל כוח שטח וגם מעוצב עבור משפחה.

סוזוקי ליאנה החדשה GLS New Liana Suzuki

ממודל 2005 ומעלה, משפחתית רבת תאוצה, עם הזרקת דלק רב נקודתית, ואמינה מאוד. מאובזרת בכול כולל פינוקים עד למאחז של כוסות מלפנים ומאחור. נפח מנוע: 1586 סמ"ק.

סוזוקי באלנו Baleno  Suzuki

המשפחתית של סוזוקי. אמינה, חסכונית ומהירה.

סוזוקי ג'ימני Gimeni Suzuki

ג'יפ עם עיצוב מקורי גבוה וצר, קומפקטי, כזה שיכול למצוא חניה בנקל (הוא יועד לטוקיו – מה יגידו בתל אביב?) וגם נוח.

 

 

בעתיד סוזוקי ספלאש

סוזוקי היא מנצחת טבעית. הווייתה מיוסדת על המנוע, על ביצועיו ועל אמינותו. לא ייפלא אפוא  שכלי הרכב שלה, אופנועים ומכוניות ספורט, קצרו פרסים רבים בהיסטוריה של המרוצים. היא דורכת קשתה אל הקִדמה ומציגה מכוניות קונספט רבות. מכונית קיזשי הוצגה לאחרונה בתערוכה ועוררה חשקים. זוהי משפחתית, בינתיים לתצוגה בלבד, עם עיצוב מרשים בעל קווים מקושתים גדולים ורוח ספורטיבית. היא גדולה ממש לגבי מכוניות סוזוקי.

ואולם ברוח מסורת הקטנות שלה, לאחר שכבר זכתה באליפות הג'וניור למכוניות מיני, מוסיפה סוזוקי להציג גם כלי רכב קטנים כגון הספלאש, מיקרו ואן בעל שלושה  מנועים, ומכונית מרוץ, שכינויה מורכב משלוש אותיות, לתחרות הראלי הצרפתית.

 

 

קניית רכב יד ראשונה, ליסינג באופרייט ליס חברת ליסינג המובילה בארץ

 

 

*מכל טלפון 3130
 חפש רכב
יצרן
דגם
שנה
| חברת אופרייט ליס מציעה שירותי ליסינג תפעולי , מימוני , עסקי , פרטי , מכירת רכב יד ראשונה וכו'. |
 | ליסינג | ליסינג תפעולי | ליסינג פרטי | ליסינג מימוני | רכב ליסינג - מונחים | רכב יד ראשונה | שותפים | קידום אתרים | אודותינו | מפת אתר | sitemap | צור קשר |
 | דרושים |
Copyright © 2007 Operate Lease. All Rights Reserved.Created by Catom web design